Započinju radovi na prekopu Ulice Ivana Ćikovića Belog

Od četvrtka, 24. kolovoza 2023. godine, u sklopu izgradnje spojnog toplovoda toplana Zamet i Malonji, započinju radovi na prekopu Ulice Ivana Ćikovića Belog kod raskrižja s Ulicom Obitelji Sušanj.

Promet će se odvijati naizmjenično, uz regulaciju semaforima, a planirani rok trajanja radova je kraj kolovoza 2023. godine. Radovi se zatim nastavljaju na prilazu toplani Malonji na adresi Ulica Ivana Ćikovića Belog 8b.

Zahvati se provode u sklopu projekta „Obnova toplinarstva grada Rijeke“ kojim će se obnoviti 7,9 km toplovoda te izgraditi novih 2,5 km spojnih toplovoda. Toplana Malonji će postati primarna toplana za proizvodnju toplinske energije jedinstvenog sustava „Zapad“, kojeg čine i toplane Zamet i Krnjevo.

Sve obavijesti o projektu „Obnova toplinarstva grada Rijeke“ nalaze se na stranicama Energa i službenoj stranici projekta www.energotoplinarstvo.com.

Za sve dodatne informacije o projektu građani se mogu obratiti korisničkoj podršci Energa putem besplatnog broja telefona 0800 353 040.

Zahvaljujemo građanima na strpljenju i razumijevanju.