Nastavak radova na spoju toplana Zamet i Krnjevo

Nastavljaju se radovi na izgradnji spojnog toplovoda toplana Zamet i Krnjevo. Od četvrtka, 24. kolovoza 2023. godine, do kraja rujna, zahvati će se izvoditi u Ulici Petra Jurčića, od skretanja za Lidl do raskrižja s Ulicom Marijana Stepčića.

Sukladno odobrenom prometnom rješenju, taj će dio Ulice Petra Jurčića biti zatvoren za sav promet. U idućim fazama projekta radovi će se nastaviti u Zametskoj, Lozičinoj i Hegedušićevoj ulici.

Zahvati se provode u sklopu projekta „Obnova toplinarstva grada Rijeke“ kojim se obnavlja 7,9 km toplovoda te gradi novih 2,5 km spojnih toplovoda, a toplana Malonji postaje primarna toplana za proizvodnju toplinske energije jedinstvenog sustava „Zapad“, povezana s toplanama Zamet i Krnjevo.

Sve obavijesti o projektu „Obnova toplinarstva grada Rijeke“ nalaze se na stranicama Energa i službenoj stranici projekta www.energotoplinarstvo.com.

Za sve dodatne informacije o projektu građani se mogu obratiti korisničkoj podršci Energa putem besplatnog broja telefona 0800 353 040.

Građanima zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju.