Toplinski sustav spreman za novu sezonu grijanja

Svi toplinski sustavi u gradu Rijeci, kojima upravlja Energo, spremni su za početak sezone grijanja. Podsjećamo korisnike da mogu potpuno samostalno odlučiti o početku grijanja u svojoj zgradi, neovisno o službenom početku sezone koja ovisi o vremenskim prilikama.

Potrebno je da ovlašteni predstavnici zgrada Energu dostave zahtjev i zatraže raniji početak grijanja, bez obzira na vremenske uvjete ili odluku Energa o službenom početku sezone grijanja. Ne mogu se uvažavati zahtjevi pojedinačnih stanara i njih će se uputiti da zahtjeve predaju svojem ovlaštenom predstavniku. Što se tiče zgrada s više ulaza, spojenih na istu podstanicu, one moraju imati natpolovičnu većinu ovlaštenih predstavnika za podnošenje zahtjeva.

Upute za ovlaštene predstavnike stanara, koje između ostalog sadrže opis postupka zahtjeva za početak ili završetak grijanja za pojedinu zgradu, mogu se pronaći ovdje.

Za sve dodatne informacije građani se mogu obratiti Energu putem elektroničke pošte na podrska@energo.hr ili besplatnog telefona 0800 353 040.