Obavijest o prelasku na ljetni režim rada toplana

Obavještavamo korisnike toplinske energije da će danas, 27. travnja 2022. godine, Energo započeti s postupnim prelaskom na ljetni režim rada na toplinskom sustavu grada Rijeke.

Radi promjenjivog vremena, a do najave stabilnije prognoze, zadržat će se mogućnost zagrijavanja prostora u jutarnjim i popodnevnim satima na svim toplinskim sustavima.

Podsjećamo, u ljetnom režimu rada toplinski sustavi koji su u automatskom režimu rada (Gornja Vežica, Škurinje, Kozala, Malonji,  Srdoči i Podmurvice), započinju sa zagrijavanjem prostora i tople vode u 5:00 sati, a završavaju u 23:00 sata, dok ostali sustavi rade od 6:00 do 22:00 sata.

Neovisno o tome što sezona grijanja nije formalno završila, suvlasnici svake zgrade mogu potpuno samostalno odlučiti o ranijem završetku sezone grijanja, odnosno u potpunosti isključiti podstanicu, putem svojih ovlaštenih predstavnika stanara.

Za dodatne informacije građani se mogu obratiti putem elektroničke pošte na podrska@energo.hr ili besplatnog telefona 0800 353 040.