Sudjelovali smo na utrci Magenta 1 B2B Run Rijeka

U Rijeci je u četvrtak, 24. svibnja, održana MAGENTA 1 B2B RUN, prva poslovna utrka namijenjena zaposlenicima tvrtki prijavljenih na području Republike Hrvatske. Na utrci koja se u Rijeci održala po treći put, po prvi je put sudjelovao i Energo: naš osmeročlani tim trčao je među 1114 zaposlenika iz 97 tvrtki te uspješno otrčao rutu u centru grada dugu 5 km.

Energo su na utrci ove godine predstavljali Nensi, Diana, Erna, Matteo, Marko, Nereo, Damir i Ante.

Na razini svih tvrtki koje su sudjelovale u utrci (neovisno o veličini tvrtke), Energo je zauzeo 33. mjesto, a u kategoriji srednje velikih tvrtki, 12. mjesto (od 29 tvrtki te veličine).

Najbrži „Energovci”, čiji su se rezultati zbrajali za plasman tvrtke u ukupnom poretku sudionika utrke, bili su Ante, Damir i Matteo, s prosječnim brzinama od oko 4:40 min/km. Ostale pojedinačne rezultate utrke možete pronaći na sljedećoj poveznici:  http://www.utrka.com/utrke/b2brijeka/2018/rezultati/.

Utrka MAGENTA 1 B2B RUN u Rijeci je bila zabavna, dobro organizirana i ne pretjerano teška (kako za koga ;)). Nadamo da će naše sudjelovanje u njoj postati tradicija, da ćemo se sljedeće godine prijaviti u još većem broju i da ćemo ostvariti još i bolje rezultate.

IMAG0340