Nastavak radova na trasi spojnog toplovoda Zamet-Krnjevo

U sklopu obnove i širenja toplovodne mreže u Rijeci, u ponedjeljak 20. studenog 2023. godine, u Zametskoj i Hegedušićevoj ulici započinje nova faza radova na izgradnji spojnog toplovoda Zamet – Krnjevo.

U Zametskoj ulici radovi se izvode od raskrižja s Lozičinom ulicom do autobusne stanice „Baredice“. Promet će biti reguliran semaforima, sukladno odobrenom prometnom rješenju, a planirani rok završetka radova je kraj siječnja 2024. godine.

Radovi u Hegedušićevoj ulici izvode se od kućnog broja 15 do rotora i taj dio ulice se zatvara za promet i parkiranje vozila. Na ovoj lokaciji završetak radova predviđen je sredinom siječnja 2024. godine.

Navedeni zahvati dio su projekta „Obnova toplinarstva grada Rijeke“ kojim se obnavlja 7,9 km toplovoda te gradi novih 2,5 km spojnih toplovoda. Primarna toplana za proizvodnju toplinske energije jedinstvenog sustava „Zapad“ postaje toplana Malonji, povezana s toplanama Zamet i Krnjevo.

Obavijesti o projektu „Obnova toplinarstva grada Rijeke“ nalaze se na stranicama Energa i službenoj stranici projekta www.energotoplinarstvo.com.

Građanima zahvaljujemo na razumijevanju.