Radovi na novoj dionici spojnog toplovoda Zamet-Krnjevo

Od petka, 13. listopada 2023. godine, započinju radovi na novoj dionici izgradnje spojnog toplovoda toplana Zamet i Krnjevo. Zahvati će se izvoditi u Ulici Petra Jurčića, od raskrižja s Ulicom Marijana Stepčića do raskrižja sa Zametskom ulicom.

Sukladno odobrenom prometnom rješenju, taj će dio Ulice Petra Jurčića biti zatvoren za sav promet, a prometna signalizacija će vozače upućivati na obilazne pravce. Rok za završetak radova je sredina studenog.

Radovi se izvode u sklopu projekta „Obnova toplinarstva grada Rijeke“ kojim se obnavlja 7,9 km toplovoda te gradi novih 2,5 km spojnih toplovoda, a toplana Malonji postaje primarna toplana za proizvodnju toplinske energije jedinstvenog sustava „Zapad“, povezana s toplanama Zamet i Krnjevo.

Sve obavijesti o projektu „Obnova toplinarstva grada Rijeke“ nalaze se na stranicama Energa i službenoj stranici projekta www.energotoplinarstvo.com.

Za sve dodatne informacije o projektu građani se mogu obratiti korisničkoj podršci Energa putem besplatnog broja telefona 0800 353 040.

Zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju.