Početak radova u Ulici Tome Strižića

U utorak, 11. travnja 2023. godine, u Ulici Tome Strižića započet će radovi na prvom dijelu izgradnje spojnog toplovoda Gornja vežica – Vojak. Zahvati se provode u sklopu projekta „Obnova toplinarstva grada Rijeke“ kojim će se obnoviti 7,9 km toplovoda te izgraditi novih 2,5 km spojnih toplovoda.

Planirani rok trajanja radova u Ulici Tome Strižića je 45 dana, tijekom kojih će ulica biti zatvorena za sav promet. Prometna preregulacija stupit će na snagu u subotu, 15. travnja, u ranim jutarnjim satima, a njezin plan donosimo u prilogu.

Energo radove izvodi do završnog sloja asfalta u dijelu trase na kojem nema daljnjih radova odnosno do prvog sloja asfalta u dijelovima trase gdje radove nastavljaju Grad Rijeka i KD Vodovod i kanalizacija.

Sve  obavijesti o projektu „Obnova toplinarstva grada Rijeke“ nalaze se na našim stranicama i službenoj stranici projekta www.energotoplinarstvo.com.

Za sve dodatne informacije o projektu građani se mogu obratiti korisničkoj podršci Energa putem besplatnog telefona 0800 353 040.

Zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju.