Obavijest o završetku sezone grijanja

Obavještavamo korisnike toplinske energije da će danas, 7. travnja 2020. godine, Energo postepeno gasiti grijanje u objektima na toplinskom sustavu grada Rijeke.

Sezona grijanja 2019./2020. je započela 30. listopada 2019. godine, a za završetak su se stekli uvjeti s obzirom na to da je tri uzastopna dana, prema podacima DHMZ-a, temperatura u Rijeci bila viša od 12°C u 21:00 sat.

Suvlasnici zgrada mogu potpuno samostalno odlučivati o ranijem ili kasnijem završetku sezone grijanja putem svojih ovlaštenih predstavnika stanara. Drugim riječima, Energo ostavlja mogućnost svim svojim korisnicima da produlje grijanje svojih zgrada neovisno o formalnom završetku sezone.

Podsjećamo da u ljetnom režimu rada toplinski sustavi koji rade u automatskom režimu, Gornja Vežica, Kozala i Škurinje, započinju sa zagrijavanjem potrošne tople vode u 5:30 sati, dok ostali sustavi započinju sa zagrijavanjem potrošne tople vode u 6:00 sati.

Za dodatne informacije građani se mogu obratiti putem elektroničke pošte na podrska@energo.hr ili besplatnog telefona 0800