Obavijest o nastavku radova na obnovi toplovoda u naselju Škurinje

U sklopu projekta cjelokupne obnove sustava distribucije toplinske energije u gradu Rijeci, u srijedu, 25. travnja 2018. godine, nastavljaju se radovi na zamjeni toplovoda na distribucijskom sustavu toplane Škurinje.

Radovi se izvode u nekoliko faza, a njima će biti obuhvaćeni objekti u sljedećim ulicama: Rastočine, Lukačićeve stube, Tizianova, Ulica I. maja i Jelićeva ulica.

Od ove srijede, 25. travnja, radovima će biti obuhvaćeni objekti na adresi Tizianova, k.br. 35, 37 i 39, Prvog maja k.br. 48, 50,52 i 58.

Zamjena toplovoda u naselju Škurinje unaprijedit će učinkovitost prijenosa topline od toplane do podstanica zgrada. Iskustva ranijih faza projekta obnove toplovoda u Rijeci pokazala su smanjenje emisije CO2 i troškova održavanja, što je dovelo do smanjenja toplinskih gubitaka mreže za 10-15%, kao i smanjenja u gubicima vode i potrošnje električne energije.

Za sve dodatne informacije o radovima na zamjeni toplovoda u naselju Škurinje možete nam se obratiti pismenim putem (Energo d.o.o., Dolac 14/I, 51000 Rijeka), elektroničkom poštom (info@energo.hr) ili telefonski (353-040). Također, informacije o radovima redovito će biti objavljivane na Energovim internetskim stranicama (www.energo.hr).