Od 1. listopada 2024. godine Energo vraća kućanstva na svoju opskrbu plinom

Poštovani korisnici,

sa zadovoljstvom Vas podsjećamo da Energo ponovno preuzima javnu uslugu opskrbe plinom (OJU) na području grada Rijeke i okolice za razdoblje od 1. listopada 2024. do 30. rujna 2027. godine. Svi krajnji korisnici kategorije kućanstvo koji se u tom trenutku nalaze pod ugovorom Javne usluge opskrbe plinom sa tvrtkom Gradska plinara Zagreb – Opskrba postaju korisnici Energa.

Ovim putem napominjemo da će se cijeli postupak prebacivanja korisnika odvijati automatizmom, te krajnji korisnici kategorije kućanstvo nisu u obvezi ništa poduzimati.

Najkasnije do 31. listopada 2024. godine svim krajnjim korisnicima na distribucijskom području Energa koji sada koriste javnu uslugu opskrbe plinom posredstvom Gradske plinare Zagreb – Opskrba, dostavit ćemo na sklapanje novi Ugovor o opskrbi plinom u obvezi javne usluge zajedno s Ugovornim uvjetima opskrbljivača u obvezi javne usluge tvrtke Energo.

Izuzetno nam je drago što korisnike na našem distributivnom području možemo vratiti na svoju opskrbu te Vas u ovom prijelaznom razdoblju molimo za strpljenje i suradnju.