Iskoristite akcijsku ponudu “Ostanimo zajedno” i potpišite ugovor o tržišnoj opskrbi plinom s Energom d.o.o. Rijeka. Time ostvarujete cijenu plina u prosjeku 6% povoljniju od cijene opskrbe u zagarantiranoj javnoj usluzi.

Kupci koje ne potpišu ugovor o tržišnoj opskrbi s izabranim opskrbljivačem plinom na tržištu ostaju na zagarantiranoj javnoj usluzi i automatizmom postaju kupci Gradske plinare Zagreb – Opskrba d.o.o

 

Ostanimo zajedno

S početkom od 1. travnja, tržište plina je liberalizirano te u ovom segmentu vladaju puni tržišni odnosi. Za korisnike plina iz kategorije kućanstva na području Rijeke i okolice, inače dugogodišnje Energove klijente, novi opskrbljivač u obvezi javne usluge isporuke prirodnog plina postaje Gradska plinara Zagreb – Opskrba d.o.o., osim ako kupac ne sklopi novi tržišni ugovor s nekim od drugih opskrbljivača na tržištu.

Stoga je Energo pripremio akcijsku ponudu “Ostanimo zajedno”: korisnici koji s Energom potpišu ugovor o tržišnoj opskrbi plinom ostvaruju cijenu plina u prosjeku 6% povoljniju od cijene opskrbe u zagarantiranoj javnoj usluzi. Osim ostvarenih ušteda, potpisivanjem tržišnog ugovora s Energom korisnicima se osigurava i zaštita od mogućih tržišnih utjecaja za vrijeme trajanja ugovora.

 

Sklapanje tržišnog ugovora i potrebna dokumentacija

Za prelazak na tržišni ugovor s Energom potrebno je sklopiti Ugovor o opskrbi plinom te ispuniti i dostaviti OBR obrazac: https://www.hrote.hr/promjena-opskrbljivaca-301 (obrazac se u PDF formatu preuzima izravno sa web stranice klikom na polje „preuzmi obrazac za PO“ koji se nalazi ispod tablice).

Sve informacije o načinu sklapanja ugovora i ispunjavanju obrasca te njihovoj dostavi moguće je dobiti na neki od sljedećih načina:

  • ispunjavanjem web obrasca u nastavku, nakon čega ćemo vas kontaktirati u najbržem mogućem roku i dogovoriti način sklapanja ugovora i dostave dokumentacije
  • e-mailom: podrska@energo.hr, plin-opskrba@energo.hr
  • telefonom: 0800 353 040 (besplatni info telefon), 353-044, 353-045 ili 353-048
  • osobnim dolaskom u šalter salu Energa, Dolac 14, Rijeka, radnim danom od 7 do 15 sati

Na sva vaša pitanja odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku.

 

Nakon što ispunite kontaktni obrazac u nastavku, povratno ćemo vam se javiti i odgovoriti na sva vaša pitanja

Ime i prezime (obvezno)

Vaša e-mail adresa (obvezno, za kontakt)

Kontakt telefon (obvezno)

Adresa priključka (obvezno)

Odaberite grad ili općinu u kojima je Energo prisutan sa plinskom instalacijom:

Dodatna napomenaKupci u kategoriji kućanstvo slobodni su odabrati opskrbu plinom po cijeni javne usluge ili po tržišnim uvjetima, a Energo d.o.o. kao vaš opskrbljivač novim ugovorom omogućava vam uštedu od otprilike 6% na cijenu plina u obvezi javne usluge.