Tarifne stavke za opskrbu plinom – Kućanstvo

Od 1. travnja 2021. godine Energo prestaje biti opskrbljivač plinom u obvezi javne usluge za područje Rijeke i okolice te postaje tržišni opskrbljivač*.

Povodom izlaska na plinsko tržište pokrenuta je akcija „Ostanimo zajedno“ za sve korisnike koji žele nastaviti svoju suradnju s Energom. Potpisivanjem novog tržišnog ugovora o opskrbi plinom korisnicima je osigurana povoljnija cijena plina od one u zagarantiranoj javnoj usluzi te zaštita od mogućih tržišnih utjecaja za vrijeme trajanja ugovora.

Za sve dodatne informacije o tržišnim ugovorima korisnici nam se mogu obratiti:

  • ispunjavanjem web obrasca akcije „Ostanimo zajedno“, nakon čega ćemo vas kontaktirati u najbržem mogućem roku i dogovoriti način sklapanja ugovora i dostave dokumentacije
  • e-mailom: podrska@energo.hr, plin-opskrba@energo.hr
  • telefonom: 0800 353 040 (besplatni info telefon), 353-044, 353-045 ili 353-048
  • osobnim dolaskom u šalter salu Energa, Dolac 14, Rijeka, radnim danom od 7 do 15 sati

 

*S početkom od 1. travnja, tržište plina je liberalizirano te u ovom segmentu vladaju puni tržišni odnosi. Za korisnike plina iz kategorije kućanstva na području Rijeke i okolice novi opskrbljivač u obvezi javne usluge isporuke prirodnog plina postaje Gradska plinara Zagreb – Opskrba d.o.o., osim ako kupac ne sklopi novi tržišni ugovor s nekim od drugih opskrbljivača na tržištu.

Arhiva: