Sigurnost opskrbe je najvažnija zadaća svakog opskrbljivača. Energo tu svoju obavezu godinama ispunjava profesionalno i s velikom odgovornošću, što je posebno važno u uvjetima liberaliziranog tržišta plina. Naši stručnjaci pažljivo prate tržišna kretanja i trendove, zbog čega svojim sugrađanima možemo ponuditi još bolje uvjete opskrbe plinom.

Kroz blagdansku akciju „Za dugu toplu zimu“ cilj nam je ponuditi Vam bolje uvjete i osigurati toplu zimu, uz stabilnu cijenu povoljniju od one u zagarantiranoj javnoj usluzi.

Za prelazak na tržišni ugovor s Energom potrebno je sklopiti Ugovor o opskrbi plinom te ispuniti i dostaviti OBR obrazac: https://www.hrote.hr/promjena-opskrbljivaca-301 (obrazac se u PDF formatu preuzima izravno sa web stranice klikom na polje „preuzmi obrazac za PO“ koji se nalazi ispod tablice).

Rok za dostavu dokumentacije za prebacivanje na novi ugovor od 1. u sljedećem mjesecu je 22. u tekućem mjesecu. Prilikom promjene opskrbljivača neophodno je podmiriti sve račune prema dosadašnjem opskrbljivaču, kako bismo mogli provesti promjenu.

 

Sve informacije o načinu sklapanja ugovora i ispunjavanju obrasca te njihovoj dostavi moguće je dobiti na neki od sljedećih načina:

  • ispunjavanjem web obrasca u nastavku, nakon čega ćemo vas kontaktirati u najbržem mogućem roku i dogovoriti način sklapanja ugovora i dostave dokumentacije
  • e-mailom: plin-opskrba@energo.hr, podrska@energo.hr
  • telefonom: 0800 353 040, 353-044 ili 353-018
  • osobnim dolaskom u šalter salu Energa, Dolac 14, Rijeka, radnim danom od 7 do 15 sati

 

Na sva vaša pitanja odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku.

 

Nakon što ispunite kontaktni obrazac u nastavku, povratno ćemo vam se javiti i odgovoriti na sva vaša pitanja.

Ime i prezime (obvezno)

Vaša e-mail adresa (obvezno, za kontakt)

Kontakt telefon (obvezno)

Adresa priključka (obvezno)

Odaberite grad ili općinu:

Dodatna napomena*Temeljem članka 70. Zakona o tržištu plina (NN, br. 18/18), svaki krajnji kupac ima pravo na slobodan izbor i besplatan postupak promjene opskrbljivača.